CICLOTURISM PROBIKEADDICTION CALIMANI


Pe 27 noiembrie 2017, Ioana Amariutei Popa, managerul proiectului "Cicloturismul ca solutie" a primit premiul #sepoate la gala aniversara de 10 ani a programului national Tara lui Andrei. Proiectul nostru a fost finantat in 2013 si este considerat un exemplu de buna practica pentru dezvoltare comunitara prin cicloturism.

Citam din comunicatul de presa oficial: 

"Proiectul “Cicloturismul ca soluție” a primit Premiul #SePoate din partea OMV Petrom, la categoria Dezvoltare comunitară, în cadrul proiectului Idei din Țara lui Andrei. Distincția vine în contextul în care proiectul a contribuit la dezvoltarea turismului în zona rurală de deal și de munte a Moldovei, organizând ture cicloturistice tematice. În cadrul acestui proiect sunt vizate cele 13 comune din județele Iași și Vaslui. Premiile #sepoate au fost acordate cu ocazia aniversării a 10 ani de responsabilitate socială OMV Petrom inițiatorilor, beneficiarilor, partenerilor sau proiectelor din domeniile susținute de companie.

probikeaddiction ioana popa premiul se poate tara lui andrei petrom

Proiectul a fost inițiat de Ioana Popa care și-a propus să organizeze circuite turistice pe bicicletă și să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber, prin dezvoltarea turismului în zona rurală de deal și munte a Moldovei. Promovarea turismului lent în comunitățile rurale conduce la stimularea economiei, promovând serviciile localnicilor pentru masă, cazare și activități tradiționale. Turele includ asistența rutieră și tehnică, închirierea bicicletelor, masă, servicii foto și video etc.

La categoria Dezvoltare Comunitară au mai primit Premiul #sepoate Asociația Telefonul Copilului, Asociația pentru Dravet și alte Epilepsii Rare, Asociația Activ Moinești, Centrul Focal pentru Monitorizarea și Conservarea Biodiversități, Școala Sanitară Postliceală Slatina, Biblioteca Ovidiu,Tradițional Natur Berca, Eco Herbal și Eco Extract, Materia și Habitat Suport."

Ne-am bucurat sa reprezentam pe scena alaturi de oameni proactivi si interesanti Iasul, intreaga zona a Moldovei si cicloturismul. 

Despre Cicloturismul ca solutie si proiectele ProBikeAddiction, Ioana a vorbit si in matinalul de la Gold FM realizat de Gianina Corondan, Radu Buzaianu, Artur Palaghia.  Va invitam sa ascultati inregistrarea! 

Simtim la intalnirile cu fiecare dintre voi, in proiectele pe care le desfasuram, ca munca noastra merita si acum am primit o noua confirmare pentru care suntem recunoscatori. Multumim!

 

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider