UPDATE: Tura va avea loc duminica, 2 iulie - data a fost schimbata din cauza conditiilor meteo. Toate celelalte informatii raman neschimbate.

Te invitam sa pedalezi si sa te joci alaturi de copiii tai intr-o tura de cicloturism extrem de indragita: Jocurile copilariei in poiana la Dobrobat, vor avea loc in aceasta toamna duminica, 25 iunie 2023. Fiecare tura pe care o organizam printre stejarii seculari de la Dobrovat este speciala. Se intampla ca pe langa traseul pe care il pedalam, sa facem coronite de flori sau sa sarim atata, sa facem drumetii prin padure, posuri peste parau sau adaposturi in padure. Posibilitatile sunt nelimitate si toate exprima bucurie in natura, alaturi de familie!

FORMULAR INSCRIERE

probikeaddiction jocuri dobrovat cicloturism in familie iasi 2

Afla detalii si participa!

 

Suntem îndrăgostiți iremediabil de Călimani. Așa se face că pentru al 6-lea an consecutiv vom pedala pe urmele haiducilor. Și în acest an am pregătit trasee noi. Sunt posibilități infinite în zonă de a ne bucura de frumos. Vor fi două zile cu trasee noi, de dificultate medie, pe poteci împădurite, cu puncte cu panoramă minunate. Ne vom bucura de arhitectura tradițională a satului bucovineande munte, cu toate particularitățile sale și vom descoperi natura, mereu surprinzătoare. Despre locurile cu fragi, zmeura și merișoare, nu spunem nimic :) Tura de cicloturism Pe urmele haiducilor, în Călimani, ediţia 2023, are loc în perioada 16-18 iunie. Locurile sunt limitate. Reduceri pentru participantii care au mai fost la ture ProBikeAddiction. Abia asteptam sa ne revedem!

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction cicloturism tura calimani

Afla detalii si participa!
startmtbfun probikeaddiction cicloturism iasi
Ești începător și ți-ai dori să mergi mai mult pe bicicletă prin pădure sau în apropierea Iașului?
Nu ai bicicletă și ai vrea să pedalezi în ture de cicloturism alături de oameni faini și tu să nu ai nicio grijă, decât să te bucuri de pedalat și natură?
Atunci turele #startmtbfun sunt pentru tine!
Afla detalii si participa!

LATER EDIT - Album foto. Vezi cum a fost!

Suntem îndrăgostiți iremediabil de Călimani. Așa se face că pentru al 5-lea an consecutiv vom pedala pe urmele haiducilor. Și în acest an am pregătit trasee noi. Sunt posibilități infinite în zonă de a ne bucura de frumos. Vor fi două zile cu trasee noi, de dificultate medie, pe poteci împădurite, cu puncte cu panoramă minunate. Ne vom bucura de arhitectura tradițională a satului bucovineande munte, cu toate particularitățile sale și vom descoperi natura, mereu surprinzătoare. Despre locurile cu fragi, zmeura și merișoare, nu spunem nimic :) Tura de cicloturism Pe urmele haiducilor, în Călimani, ediţia 2022, are loc în perioada 24-26 iunie. Eveniment organizat cu responsabilitate! Locurile sunt limitate. Reduceri pentru participantii care au mai fost la ture ProBikeAddiction. Abia asteptam sa ne revedem!

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction cicloturism tura calimani

Afla detalii si participa!
 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI