TITLE


EDITIE SPECIALA - Cum iti pregatesti bicicleta pentru iarna - ce trebuie sa faci astfel incat, chiar daca nu mai pedalezi asa de mult, componentele bicicletei sa nu aiba de suferit?

NOU! La cererea voastra, vom tine cursul si pe 7 si 14 decembrie, dupa cum urmeaza:

  • sambata 7 decembrie, modulul Mecanica de acasa
  • sambata, 14 decembrie, modulul Mecanica de supravietuire

FORMULAR DE INSCRIERE

Elevii cu varsta de peste 12 ani, beneficaza de reducere de 20% din pretul cursului, tocmai pentru a incuraja un comportament sigur de deplasare pe bicicleta. Valoarea cursului pentru ambele module este de 120 de lei, sau 65 de lei/modul.

Mersul pe bicicleta aduce multe satisfactii. Pentru unii dintre noi reprezinta chiar un stil de viata. Pe cat este de tentant sa pedalezi in fiecare zi, pe atat sunt factori care te pot demotiva - de la lipsa sigurantei in trafic si pana la defectiuni minore ale bicicletei pe care tot amani sa le rezolvi la mecanic.

probikeaddiction cursuri de mecanica 2019 2Dar daca ai reusi sa capeti incredere in tine din ambele puncte de vedere? Pe de o parte ai avea la indemana un ghid aplicat, gandit special pentru zona Iasului, de siguranta a biciclistului si ai participa la un seminar practic de mecanica de biciclete, unde sa inveti sa rezolvi si sa identifici problemele bicicletei tale. Cu siguranta ai fi mai motivat sa descoperi si mai mult pe bicicleta, te-ai deplasa mai des (si mai repede, de cele mai multe ori) la serviciu, ai iesi cu prietenii sa pedalati.

Pentru a pedala in siguranta ai nevoie de:

  • sfaturi despre care sunt operatiunile pe care le poti face singur si cele pentru care trebuie neaparat sa consulti un mecanic specializat
  • informatii concrete despre ce poti face pentru a-ti intretine bicicleta acasa,
  • cunostinte despre cum sa rezolvi cele mai frecvente probleme care pot aparea cand mergi pe bicicleta.

Toate EXEMPLIFICATE PRACTIC alaturi de un specialist dispus sa iti raspunda la toate intrebarile legate de bicicleta ta.

Ne-am propus sa organizam acest workshop din 2 parti: Mecanica de acasa si Mecanica de supravietuire pentru a incuraja cat mai mult mersul pe bicicleta in siguranta.

Am mai organizat pana acum cursuri de mecanica pentru biciclete. Proiectul pilot a avut peste 50 de participanti de la care am primit un feedback extraordinar si valoros, care ne-a ajutat sa gandim actualul curs.

Dacă vrei să participi, te invit să completezi ACEST FORMULAR.

probikeaddiction curs de mecanica

Afla detalii si participa!

Pe 6 octombrie 2019, ProBikeAddiction a inceput seria workshop-urilor dedicate tehnicilor esentiale de MTB din Padurea Ciric din Iasi.

probikeaddiction workshop mtb essentials iasi

Citeste in continuare!

Sunteti invitatii nostri la un program plin de aventura pe care ne doream de mult timp sa il facem ca o continuare fireasca a cursurilor de invatat mersul pe bicicleta. Este vorba despre un workshop cu tehnici esentiale de mountain biking, potrivite deplasarii pe poteci din padure, adresat adultilor si copiilor cu varsta de peste 10 ani. Haideti sa descoperim impreuna pedalatul in siguranta - duminica, 6 octombrie, ora 11, Ciric. Sa povestim!

Multumim pentru interes! Toate locurile de la workshop-ul MTB essentials au fost ocupate! Daca doriti sa participati la acest workshop, va rugam sa completati in continuare formularul, urmand sa va inscrieti astfel pe lista de asteptare pentru editia urmatoare care ar putea avea loc saptamana viitoare, duminica, 13 octombrie. Suntem conditionati doar de vreme!

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction iasi workshop mtb

Afla detalii si participa!

Pe 4 mai 2019 a fost editia a V-a a Aventurilor pe bicicleta. Multumim tuturor copiilor pentru participare si parintilor care ne-au fost alaturi. A fost o editie minunata, cu peste 100 de copii participanti cu vaste cuprinse intre 3 si 14 ani. Ne-am bucurat de provocari si reusite rasplatite cu zambete si strigate de bucurie din partea copiilor. Multumim prietenilor de la Decathlon pentru tot suportul oferit! Pe data viitoare!

probikeaddiction decathlon iasi lansare sezon

Enjoy!

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w