probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Cu totii am asteptat cu nerabdare momentul in care sa putem incepe cursurile de invatat mersul pe bicicleta. Anuntam cu bucurie ca de marti, 2 aprilie 2024 incepem cel de-al 11-lea sezon de cursuri de invatat mersul pe bicicleta, in colaborare cu Magazinul Decathlon Iasi. Pana acum peste 4000 de persoane, adulti si copii au invatat in 10 ani, in cadrul cursurilor noastre sa pedaleze. Cu multi dintre ei ne intalnim acum la ture si in plimbarile din oras. Nu mai trebuie sa spunem ca intodeauna astfel de intalniri ne bucura nespus.

Cursurile au loc in fiecare MARTI in cate doua grupe, de la 18 (Grupa 1) sau 19.30 (Grupa 2) in parcarea Magazinului Decathlon Iasi.

Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.55.90.30 - telefon la care iti va raspunde Cristi sau scriindu-ne un mesaj privat pe pagina noastra de facebook.

probikeaddiction cursuri de invatat mersul pe bicicleta iasi decathlon

Copiii si adultii invata sa mearga pe bicicleta printr-o metoda sigura si eficienta

Afla detalii si participa!

Saptamanile #MTBfun sunt motivul ideal pentru a-ti petrece timpul pe bicicleta, in natura, alaturi de prieteni, perfectionandu-ti stilul de pedalat si facand drumetii pe bicicleta prin padurile din apropierea Iasului.

Anuntam cu bucurie cele trei perioade pentru Săptămânile #mtbfun 26-30 iunie 2023, 10-14 iulie 2023 si 7-11 august 2023.  Taberele de zi se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani, iar activitatile se desfasoara zilnic intre orele 9 si 13. Locurile sunt limitate - cel mult 8 copii/grupa!

INSCRIE-TE AICI!

mtbfun probikeaddiction ciric iasi tabara mtb

Afla detalii si participa!

Sunteti invitatii nostri la un program plin de aventura pe care il repetam acum la cerinta voastra (va multumim !) - este vorba despre workshop-ul ce contine tehnici esentiale de mountain biking, potrivite deplasarii pe poteci din padure, adresat adultilor si copiilor cu varsta de peste 14 ani. Haideti sa descoperim impreuna pedalatul in siguranta - în weekendul 10-11 octombrie 2020. Sa povestim!

INSCRIE-TE AICI!

probikeaddiction iasi mtb essentials tehnici mtb 3

Afla detalii si participa!

Multumim pentru ca ne-ati fost alaturi. Am petrecut 2 zile minunate de toamna, pe potecile din Padurea Ciric. Si pentru ca va doriti sa repetam programul si vremea tine inca cu noi, ne-am hotarat sa mai facem o editie, in perioada 10-11 octombrie 2020.

Programul se adreseaza ciclistilor incepatori ce isi doresc mai multa incredere atunci cand pedaleaza, insusirea corecta a unor tehnici care le ofera siguranta in pedalat si care vor sa descopere pedalatul prin padure.

Pana ne revedem, iata cateva fotografii de la cea de-a II a editie a programului care contine tehnici esentiale de parcurgere pe bicicleta a traseelor prin padure.

probikeaddiction iasi mtb essentials tehnici mtb 1

Vezi cum a fost!
 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w