probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Incurajati de entuziasmul comunitatii noastre, am decis sa organizam anul acesta cea de-a doua editiea campaniei umanitare "Prima bicicleta...de Craciun". Incurajam in principal donarea de biciclete - mecanicul ProBikeAddiction, Cristi va avea grija ca bicicletele sa fie in perfecta stare de functionare. Acestea vor ajunge la copiii fara posibilitati, dar buni la invatatura din comuna Costuleni. Ne ajuta in identificarea beneficiarilor, in functie de marimea bicicletelor, spiridusul nostru de la Casa Lalelelor, Suzanne Vonk, voluntar olandez care locuieste acum la Costuleni. Vom merge la Costuleni, duminica 18 decembrie 2016.

probikeaddiction prima bicicleta de craciun

Pana acum au fost donate 4 biciclete:  2 x 26'', o bicicleta pliabila si 1x16''. Vom updata aici lista donatiilor, pentru o transparenta totala. In 2013 am reusit sa strngem 47 de biciclete din toata tara. E adevarat ca a fost o campanie umanitara ampla, inceputa din luna noiembrie, la care am avut drept partener firma de curierat Cargus. Vezi aici cum a fost!

Pentru bucuria familiilor de la Costuleni primim si haine bune, dar pe care nu le mai folositi, atat de adulti cat si de copii, precum si dulciuri sau alimente neperisabile.

Vom merge la Costuleni, duminica 18 decembrie. Cine doreste sa doneze, poate lua legatura cu noi

  • printr-un mesaj privat pe pagina noastra de facebook,
  • sunand la numarul de telefon 0742.220061
  • sau prin mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anul acesta am hotarat sa directionam campania noastra umanitara catre Costuleni, dupa ce in vara am sustinut acolo un atelier de siguranta pe bicicleta si am ajutat la repararea si punerea in functiune a peste 20 de biciclete, in doar cateva ore.

probikeaddiction prima bicicleta de craciun costuleni

Asa am avut ocazia sa ii cunoastem pe copiii minunati care vin la Casa Lalelelor  - sunt 540 de copii in comuna Costuleni, cu varste de pana in 15 ani, dintre care peste 50 se aduna saptamanal la activitatile de la centru. Vara, la activitati mai complexe participa chiar si 300 de copii. Am cunoscut multi copii reintorsi in comunitate dupa ce au petrecut timp in strainatate alaturi de familii, reintegrarea le este grea, atat in comunitate, cat si la scoala. Cu toate acestea, sunt veseli si doritori sa invete lucruri noi. Asta ne-a bucurat!

Haideti sa facem impreuna o bucurie copiilor si familiilor fara posibilitati de la Costuleni! Alatura-te campaniei "Prima bicicleta...de Craciun"!

DONATII

8 Biciclete: 3x26'', 1 bicicleta pliabila, 1x16'', 1x24" 2x20''

Masa calculator

Tv mai vechi, dar merge fara probleme

DVD Player

dvd-uri cu desene animate in limba engleza

Brad artificial cu globuri, beteala, instalatii pentru pom

Pilota groasa nefolosita

Pachete cu haine pentru adulti

Pachete cu haine pentru copii

dulciuri

100 periute de dinti si 100 paste de dinti - din partea echipei DentEst

VEZI CUM A FOST  - COPIII NE-AU ASTEPTAT CU OBICEIURI TRADITIONALE DE CRACIUN

 

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider