Colinde traditionale culese din zona Costuleni, capra, dansuri moderne cu coregrafie realizata chiar de elevele care merg la Casa Lalelelor, caldura profesorilor indrumatori ai copiilor, bucurie si lacrimi de bucurie si o atmosfera cu miros de sarbatoare, dulceata delicioasa de la Hilita si decoratiuni handmade. La asa primire am ramas uimiti si fericiti pentru ca suntem siguri ca darurile adunate in cadrul campaniei "Prima bicicleta...de Craciun", aflata in acest an la cea de-a doua editie sunt apreciate. Peste 100 de copii si zeci de familii din Costuleni sunt beneficiarii acestei actiuni.

probikeaddiction campanie umanitara costuleni

Cu ajutorul prietenilor ProBikeAddiction au fost stranse in doar cateva zile 8 biciclete, hainute pentru copii si adulti, dulciuri, obiecte de mkobilier si electrocasnice, 100 de periute de dinti si tot atatea paste de dinti, dulciuri, brad si decoratiuni de Craciun. De altfel detaliat despre aceste cadouri puteti citi aici. 

Bicicletele mari au fost donate pentru cei mai silitori si implicati tineri care vin la Casa Lalelelor, celelalte 4 biciclete, mai mici, raman pentru bucuria tuturor celor peste 100 de copii de pana in 10 ani care vin la Casa Lalelelor.

In curte, voluntarul Fundatiei Sansa din Olanda, Suzanne Vonk va amenja in primavara un circuit pentru copii. Mai mult decat atat, in curand va fi Ziua sanatatii, pentru care cele 100 de periute si 100 de paste de dinti vor fi perfecte.

Multumim tuturor pentru implicare si multumim oamenilor inimosi de la Costuleni care ne-au primit cu atata caldura. Speram sa auzim doar vesti bune! ALBUMUL FOTO COMPLET al actiunii poate fi vizualizat AICI.

Si pentru ca urmeaza sarbatorile de iarna va lasam sa va delectati cu obiceiuri autentice din Costuleni. Primiti cu colinda? 

Primiti cu Capra?

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider