UPDATE 2

Va multumim pentru feedback-ul acordat, dragi participanti. La solicitarea dvs, tura va avea loc duminica, 9 iunie 2019. Va asteptam cu drag!

Te invitam sa pedalezi si sa te joci alaturi de copiii tai intr-o tura de cicloturism extrem de indragita: Jocurile copilariei in poiana la Dobrobat, vor avea loc in acest an duminica, 9 iunie 2019. Fiecare tura pe care o organizam printre stejarii seculari de la Dobrovat este speciala. Se intampla ca pe langa traseul pe care il pedalam, sa facem coronite de flori sau sa sarim atata, sa facem drumetii prin padure, posuri peste parau sau adaposturi in padure. Posibilitatile sunt nelimitate si toate exprima bucurie in natura, alaturi de familie!

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction jocuri dobrovat cicloturism in familie iasi 2

Tura are ca punct de start Manastirea Dobrovat pe care o vom vizita si vom afla despre legendele comorilor din localitate.

probikeaddiction jocuri dobrovat cicloturism in familie iasi 3

Apoi vom parcurge 3 kilometri pe plat, dintre care 2 km pe sosea (o sosea buna, necirculata intens) si un kilometru pe drum de pamant pana la locul de langa padure unde ne vor astepta surprizele. Start la joaca in natura!

probikeaddiction dobrovat cicloturism in familie iasi 1

Recomandam tura de cicloturism pentru copiii de peste 6 ani. De asemenea, fiind vorba despre o tura de cicloturism family, incurajam pedalatul in familie, astfel incat cei mici sa fie insotiti de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

Tura va incepe cu cateva sfaturi legate de siguranta a mersului pe bicicleta, grupul va merge compact, cu opriri destul de dese, dar scurte, in functie de nevoile copiilor.

NU incurajam parcurgerea traseului de parintii cu masini, deoarece am aglomera strada si am putea pune probleme legate de siguranta. In schimb, toti parintii sunt bineveniti pe biciclete!

FORMULAR DE INSCRIERE

Detaliile turei, pe scurt:

  • Duminica, 9 iunie 2019
  • punct de intalnire Manastirea Dobrovat, ora 11.00
  • recomandam copiilor peste 6 ani
  • purtarea castii - obligatorie
  • fiind o tura de cicloturism in familie, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta
  • pret: 35 lei de persoana, indiferent ca este vorba despre copil sau adult. Noi recomandam ca o experienta de acest gen sa fie impartasita in familie :), pentru ca stim cat e de important sa petrecem timp de calitate in natura, in familie.

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction jocuri dobrovat cicloturism in familie iasi 4

ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere:

  • 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie - casca, lumini. Pret inchiriere 50 de lei/bicicleta.
  • un suport Thule pentru 3 biciclete cu prindere pe carlig. Pret inchiriere 80 de lei.

VEZI CUM A FOST SI LA TURA JOCURILE COPILARIEI IN POIANA LA DOBROVAT DIN 21 MAI 2016, DIN 10 IULIE 2016 , DIN 29 APRILIE 2017 SI DIN 9 IUNIE 2018. Va asteptam cu drag!

buton 3

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI