Sambata, 29 aprilie 2017 a fost o zi neasteptat de frumoasa in care vremea capricioasa din ultima perioada ne-a lasat sa ne bucuram de mers pe bicicleta si joaca in natura in prima tura de cicloturism in familie din acest an. Multumim tututror participantilor pentru aventurile din care au acceptat sa faca parte.

probikeaddiction cicloturism in familie dobrovat iasi 8

Mai intai am aflat detalii despre istoria zonei si manastirea Dobrovat si am pedalat printre arbori seculari pana in poiana.

probikeaddiction cicloturism in familie dobrovat iasi 15

Apoi, am jucat ratele si vanatorii - saracele rate nu prea au avut multe sanse cu 4 vanatori si 3 mingi. Una dintre mingi a cazut la datorie :)

probikeaddiction cicloturism in familie dobrovat iasi 3

A fost momentul in care ne-am hotarat sa facem o plimbare prin padure. Dupa precipitatiile din ultima perioada, paraul Dobrovat a fost ceva mai furios, asa ca taticii au construit un pod, traversat cu multa bucurie de copii. In padure, am adunat vreascuri si am construit un adapost. Am aflat ce e iasca, leurda, am intalnit in cale gandacei.

probikeaddiction padurea dobrovat cicloturism

Plimbarea spre masini a fost putin urgentata de norii care se adunau. Multumim tuturor pentru participare. Speram ca v-ati simtit bine, in familie, pedaland in natura! Vezi aici filmul acestei plimbari!

Probikeaddiction  padalam in familie printre stejari seculari la Dobrovat   YouTube

Mai multe fotografii (143 mai exact) ale aventurii noastre in poiana la Dobrovat, pot fi consultate accesand ACEST LINK.

 

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI