probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


 Turul României pe 2 roţi sau povestea unei aventuri pentru un altfel de start în viaţă.

Luni, 16 iunie 2014, Anton Duma va porni pedaland în turul României cu un rucsac în care va purta 28 de vise pe 5000 km. Campania Pedalez pentru Betania este de laudat :5000 de km, 5000 de euro pentru tinerii în situaţii de risc. Primul popas va fi Iasul.

Anton Duma va pedala şi va purta mesajul campaniei pornind din Bacău şi traversând următoarele oraşe: Iaşi, Vaslui, Tecuci, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Călăraşi, Bucureşti, Alexandria, Caracal, Craiova, Turnu Severin, Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Sighetu Marmaţiei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Suceava, Botoşani, Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Cluj, Dej, Bistriţa, Reghin, Gheorgheni, M.Ciuc, Comăneşti.

traseul-Anton-Duma-2014Scopul campaniei este strângerea a 5000 de euro pentru susţinerea activităţilor Centrului de Integrare a Tinerilor aflaţi în situaţii dificile - adica tinerii revocaţi din centrele de plasament, victimele traficului de fiinţe umane şi alţi tineri aflaţi în situaţii de risc.

Fiecare kilometru poate fi ,,cumpărat” în schimbul unei donaţii. Poţi cumpăra şi tu 1km sau mai mulţi printr-o donaţie în varianta 1km=1 euro direct în contul Asociaţiei Betania, prin Paypal sau direct, monitorizate într-un jurnal de călătorie şi postate pe pagina proiectului. Iata si link-ul unde poti dona!

Proiectul Pedalez pentru Betania este realizat de Asociatia Betania in parteneriat cu Asociatia Iubim Natura.

*Primul oras de pe traseu in care urmeaza sa se opreasca este Iasul. Asa incat cine va dori sa il sustina pe Anton Duma in campanie, fie prin donatii, fie prin pedalarea alaturi de el cativa kilometri este binevenit. Noi vom fi acolo! Vom reveni cu detalii curand, dupa ce vom lua legatura cu Toni.

**Pentru cei care se intreaba cine este Anton Duma si de ce face el asta, va spunem doar ca este bacauanul care a facut turul Europei pe bicicleta si va lasam cu un material interesant despre cum e sa fii "Acasa pe pamant", realizat de Discovey Channel.

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider