Incepem prin a multumi tuturor pentru participare in aceasta tura ! Intalnirea cu taramuri care insufla istorie de peste 500 de ani ne aduce intodeauna bucurie. Manastirea Dobrovat ne-a asteptat ca in fiecare an, tacuta, la umbra turnului de 30 de metri care ii este strajer de secole. Ne-am bucurat de umbra si liniste si am capatat astfel impulsul de care aveam nevoie pentru traseul de pedalat spre poiana.

probikeaddiction dobrovat cicloturism in familie iasi

Energia ne-am luat-o de la natura. Am imbratisat cel mai mare trunchi al unui stejar secular. Afla din filmulet de cati copii a fost nevoie pentru a imbratisa cel mai gros trunchi!

Traseul este unul plat pe sosea si drum forestier deopotriva. Toate provocarile au fost acceptate si depasite cu bucurie si veselie, iar recompensa din poiana, pe masura. Joaca in voie, ceva manevrabilitate, plimbare in padure si placinte Poale'n brau delicioase de la Cuptorul Moldovencei.

probikeaddiction dobrovat cicloturism in familie iasi 1

Mersul pe bicicleta este un adevarat liant pentru formarea de noi prietenii..ceea ce am observat de fiecare data la turele noastre. Asa ca, pe curand, dragi prieteni!

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI