Hai sa pedalam impreuna in siguranta! Sa ne distram, sa invatam lucruri noi si sa ne facem prieteni!

Aventuri pe bicicleta este un proiect ProBikeAddiction prin care ne propunem incurajarea cator mai multe persoane sa foloseasca bicicleta corect si in siguranta. Atelierele sunt amuzante, competitive si un grozav liant pentru prietenii noi. 

De ce trebuie sa participe copiii dumneavoastra la atelierele de mers pe bicicleta organizate de ProBikeAddiction:

  • Prin activitatile propuse, le stimulam copiilor increderea, curiozitatea si independenta;
  • Sustinem un mod de viata cat mai prietenos cu mediul;
  • Copiii se vor distra si vor invata cum sa mearga pe bicicleta in siguranta;
  • Atelierele de mers pe bicicleta sunt o modalitate grozava de socializare intre copii de varste apropiate cu pasiuni comune.

AVENTURI bunCand:

  • vineri, 28 martie, ora 18.00 - grupa de copii 7-12 ani
  • sambata, 29 martie, ora 17.00 - grupa de copii 4-6 ani

Unde: Palas, galeriile de vis-a-vis de SUBWAY - asta pana cand vremea ne va ajuta si la ceas de seara vom putea face atelierele in parcul Palas

Locurile sunt limitate - ne dorim sa sustinem atelierele cel mult de 15 copii pe grupa, intocmai pentru a putea sa acordam atentie fiecarei chestiuni abordate si fiecarui copil in parte.

Sa nu uitam sa spunem ca avem SURPRIZE!

Pretul unui atelier este de 25 de lei/copil. Durata atelierului 2 ore.

NU trebuie sa veniti cu biciclete! Partenerii nostri de la Hervis Sports ne ajuta atat cu bicicletele, cat si cu casti pentru siguranta copiilor.

ATENTIE! Atelierele sunt pentru copii care stiu deja sa mearga pe bicicleta. In cazul celor mici, vom avea insa si o bicicleta cu roti ajutatoare. In plus, in una din saptamanile urmatoare vom programa si un atelier pentru invatat mersul pe bicicleta, pentru orice varsta, asa ca daca sunt doritori nu ezitati sa ne scrieti!

In fiecare saptamana vom aborda o tema noua, de la chestiuni legate de manevrabilitate, pana la reguli de circulatie sau notiuni elementare de mecanica - voi stiti din ce parti componente este alcatuita o bicicleta si de ce functioneaza in felul acesta? Am fi incantati sa ne calcati pragul mai multe saptamani la rand. Pentru participantii fideli, pregatim reduceri si evenimente speciale.

Dupa fiecare atelier, parintii vor sti exact ce au invatat copii, asta in cazul in care planuiti o iesire cu bicicletele in familie!

Rezervarea se face prin:

  • telefon: 0742.22.00.61 - Ioana
  • e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • formular: https://docs.google.com/forms/d/1oSd4wsTXl6b3RqHFZRtD1BpmwlmtS-0YqkkxFng2UFQ/viewform
  • mesaj pe facebook: www.facebook.com/Probikeaddiction

 Orice varianta alegi este perfecta pentru noi. Te rugam insa sa specifici numele copilului, varsta lui - sa stim exact la care dintre grupele de atelier va fi inscris, un numar de telefon si adresa de email sa putem comunica la nevoie.

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie - 0742.220061.

Important! Organizam Aventuri pe bicicleta si in scoli sau gradinite.Poti sa vezi aici cum a fost la Gradinita Iris, unde piticii de 4 ani au invatat sa se asigure inainte de a traversa, sa puna frana si sa poarte casca. Am colorat si ne-am distrat.

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w