Proiectele ProBikeAddiction

ProBikeAddiction promoveaza mersul pe bicicleta prin ture ghidate de cicloturism, organizate tematic sau customizate in functie de preferintele grupului. In cadrul proiectului "Cicloturismul ca solutie", castigator al Programului National Idei din Tara lui Andrei am realizat un ghid online de trasee cicloturistice ce poate fi descarcat gratuit. ProBikeAddiction organizeaza cursuri saptamanale de invatat mersul pe bicicleta si ofera consultanta si service biciclete. Siguranta biciclistului e importanta. Citeste ghidul practic pentru siguranta biciclistului si participa la cursurile de mecanica de supravietuire!

Reguli de circulatie pentru ciclisti

Incurajam mersul pe bicicleta atat ca modalitate recreationala de petrecere a timpului, cat si ca o componenta importanta a mobilitatii urbane. Fiti vizibili in trafic, purtati casca si respectati regulile de circulatie. Pentru o reimprospatare a memoriei, am extras cateva dintre cele mai importante idei din Regulamentul de Aplicare a Codului Rutier. Tinand cont ca in ultima perioada apar din ce in ce mai multe incidente intre ciclisti si soferi, este important sa promovam un comportament civilizat in trafic. Citeste mai multe despre cum poti sa fii in siguranta in trafic.  Vezi articolul aici.


Golden Runner – Road Grand Prix Iasi este prima competitie nationala de ciclism cu mansa dubla, de sosea si MTB, organizata la Iasi. ProBikeAddiction a devenit partener de specialitate al competitiei asigurand partea de service si consultanta.

Astfel, ne vom ocupa de efectuarea sedintei tehnice inaintea concursului, la punctul de service ProBikeAddiction  care se va afla in zona de start/finish a competitiei. Toate operatiunile de service vor fi efectuate gratuit. In cazul in care va fi nevoie de inlocuirea componentelor, participantul va plati doar contravaloarea pieselor.

De asemenea, vom oferi asistenta rutiera post-concurs pentru eventualele biciclete avariate, astfel incat participantii sa poata ajunge in siguranta in oras. Avem capacitatea de a transporta pana la trei biciclete odata.

Toti participantii la concursul Golden Runner beneficiaza in pachetul de start de un voucher de reducere de 30% pentru operatiuni de service realizate oricand dupa concurs, pe baza de programare.

Voucherele nu sunt transmisibile, insa daca esti un simplu sustinator ia legatura cu noi la punctul de service al competitiei si vezi cum poti beneficia de o reducere de 10% pentru operatiuni de service si consultanta.

golden runner probikeaddiction

Golden Runner – Road Grand Prix Iasi isi propune sa devina o competitie de ciclism nationala, itineranta, care se adreseaza atat amatorilor cat si profesionistilor cu varsta mai mare de 17 ani, pasionati de sportul pe bicileta din diferite orase ale tarii. Competitia incurajeaza folosirea bicicletei pentru un oras mai putin poluat si mai liber, un stil de viata sanatos si practicarea sportului in aer liber atat de catre copii cat si de catre adulti, promovarea padurilor si traseelor din jurul Iasului si protejarea mediului inconjurator precum si atragerea cator mai multi amatori in acest sport.

Kartezian OOH Events organizeaza la Iasi Golden Runner – Road Grand Prix avand ca Partener Principal GIANT si Parteneri: Primaria Comunei Barnova, Clubul de Ciclism si Ecologie “IASIBIKE” si ProBikeAddiction.

Golden Runner/Road Grand Prix Iasi este inscrisa pe site-ul Federatiei Romane de Ciclism si are doua manse:
15 iunie 2013 – circuitul de MTB – Traseul Barnova – Dobravat – Slobozia – Dobrovat – Barnova
16 iunie 2013 – circuitul de sosea – B-dul Copou

Partenerii Oficiali ai Golden Runner Iasi sunt:
Primaria Municipiului Iasi, Consiliul Judetean Iasi, Prefectura Judetului Iasi si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi.
Parteneri: Primaria Comunei Barnova, Clubul de Ciclism si Ecologie IASIBIKE si ProBikeAddiction.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al evenimentului: http://goldenrunner.ro/

 

coperta ghid fata pt site