CICLOTURISM PROBIKEADDICTION CALIMANI


Odata cu 1 iunie a inceput luna bucuriilor de copil. Asa ca ne-am gandit la o tura de cicloturism special organizata pentru cei mici, in zona Dobrovatului.

probikeaddiction cicloturism copii dobrovat 3Tura are ca punct de start Manstirea Dobrovat pe care o vom vizita si vom afla despre legendele comorilor din localitate.

Apoi vom parcurge 3 kilometri pe plat, dintre care 2 km pe sosea (o sosea buna, necirculata intens) si un kilometru pe drum de pamant pana la locul de langa padure unde ne vor astepta surprizele.

Vom bea limonada facuta cu apa de izvor din Dobrovat (se spune ca odata ce ai baut apa de izvor din Dobrovat, te vei intoarce mereu - iar noi ne dorim asta), vom invata ce este si cum se face un țurcalete si vom spera ca vantul ne este prielnic pentru ... (nu va spunem pentru ce ca stricam surpriza).

Recomandam tura de cicloturism pentru copiii de peste 6 ani. De asemenea, fiind vorba despre o tura de cicloturism family, incurajam pedalatul in familie, astfel incat cei mici sa fie insotiti de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

Tura va incepe cu cateva sfaturi legate de siguranta a mersului pe bicicleta, grupul va merge compact, cu opriri destul de dese, dar scurte, in functie de nevoile copiilor. O masina Probikeaddiction se va afla in apropiere in caz de necesitate (poate cara bagaje, apa, persoane care au obosit - dar nu credem ca va fi cazul).

probikeaddiction cicloturism copii dobrovat 1Nu incurajam parcurgerea traseului alaturi de copii de parintii cu masini, deoarece am aglomera strada si am putea pune probleme legate de siguranta. In schimb, toti parintii sunt bineveniti pe biciclete!

  • Duminica, 15 iunie
  • punct de intalnire Manastirea Dobrovat, ora 11.00
  • Vizitarea manastirii, legendele despre comorile din Dobrovat, minicurs de siguranta in trafic, tura de cicloturism, limonada, Č›urcalete, distractie - adica ingredientele perfecte ale unei duminici petrecute in natura!
  • recomandam copiilor peste 6 ani
  • purtarea castii - obligatorie
  • fiind o tura de cicloturism family, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta
  • pret: 25 lei/persoana

Traseul a fost parcurs si de cel mai mic membru al ProBikeAddiction - Stefan la varsta de 4 ani si 10 luni. Totusi recomadam ca varsta minima a participantilor sa fie de 6 ani.

 Rezervarea se face prin:

Orice varianta alegeti este perfecta pentru noi. Va rugam insa sa specificati numele copilului, varstalui, adultul insotitor, un numar de telefon si adresa de email sa putem comunica la nevoie.

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie - 0742.220061. Va asteptam cu drag!

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI