ProBikeAddiction organizeaza in cadrul Noptii Albe a Galeriilor (NAG) un tur de cicloturism care cuprinde o parte dintre galeriile de arta importante din Iasi pe care le vom putea vizita intr-un mod inedit - pedaland !

ProBikeAddiction sustine astfel artistii ieseni si un stil de viata sanatos - mersul pe bicicleta atat ca forma de mobilitate urbana, cat si mod de relaxare.

FORMULAR DE INSCRIERE

ProBikeAddiction noaptea alba a galeriilor Iasi

Detaliile turei pe scurt:

  • vineri, 5 octombrie, ora 19.00
  • punct de intalnire Rond Agronomie
  • participarea este GRATUITA
  • vizitarea in tihna a galeriilor si descoperirea propunerilor artistilor locali pe un traseu urban, fara un grad mare de dificultate, accesibil tuturor iesenilor iubitori de arta si pedalat
  • fiind vorba despre o tura nocturna, echiparea bicicletelor cu lumini este obligatorie. De asemenea, recomandam purtarea castii de protectie.

FORMULAR DE INSCRIERE

***

Despre NAG
Noaptea Albă a Galeriilor este cel mai important eveniment cultural nocturn din România care a atras atenția marelui public asupra artelor contemporane și a tinerilor artiști. Noaptea Albă a Galeriilor a pus bazele unei platforme de promovare a artei contemporane și a tinerilor artiști români, atât prin încurajarea contactului dintre artiști și galerii sau spații dedicate artei contemporane, cât și prin prezentarea artiștilor unui public extins, căruia îi oferă în fiecare an oportunitatea de a descoperi arta generației din care face parte.

Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.noapteagaleriilor.ro și pe aplicația de telefon NAG
Organizator local NAG Iași: Asociația Culturală AltIași
Organizator național NAG: Asociația Ephemair

 FORMULAR DE INSCRIERE

buton 3

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI