Cat de frumos este acest peisaj toamna? Urmeaza sa descoperim duminica, 30 septembrie 2018 intr-o tura tare draga noua, Dobrovat intre istorie si legenda. Haideti sa (re)descoperim impreuna un Dobrovat asa cum nu l-am mai vazut. Sa descoperim oameni, cultura, istorie. Peisaje si locuri noi. Sa ne infruptam din traditie, sa ne bucuram de vreme numai buna de pedalat si de compania prietenilor.

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction cicloturism iasi dobrovat legenda

Sunt multi dintre voi care pedaleaza la Dobrovat. Acum te invitam sa cunosti satul stejarilor lui Stefan cel Mare si altfel - mai profund, mai autentic, mai frumos. Pentru ca adevaratele comori sunt ascunse, la fel si legendele care sporesc bucuria descoperirii. Stefan cel Mare, regina Maria, Nicolae Iorga sau industriasul Nicolae Malaxa, toti au o legatura stransa cu Dobrovatul.  Iar tu esti invitat sa le afli povestea! De degustarea mustului de anul acesta nu mai spunem nimic.

probikeaddiction dobrovat cicloturism legenda

FORMULAR DE INSCRIERE

Iata detaliile:

Tura Dobrovat intre istorie si legenda: duminica, 30 septembrie 2018

  • varianta 1 pentru experimentati: plecare din Iasi pe bicicleta - ora 10.00, de la Granit. Traseu dus-intors aproximativ 80 km, dificultate mare. (Iasi - Dobrovat : 29 km)
  • varianta 2 traseu in Dobrovat: Punct de intalnire: Manastirea Dobrovat ora 13.00 - tura in zona Dobrovat: 20 km - vizitare obiective turistice, legende, traditii, peisaje, oameni.  In interiorul comunei - dificultatea traseului este medie.

Pret: 35 lei/persoana, indiferent de varianta aleasa. Pretul include ghidaj, minicurs de siguranta in trafic, asistenta rutiera (in cazul in care este nevoie pentru participantii turei lungi), asistenta tehnica, servicii foto-video.

FORMULAR DE INSCRIERE

ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere:

  • 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie - casca, lumini. Pret inchiriere 50 de lei/bicicleta.
  • un suport Thule pentru 3 biciclete cu prindere pe carlig. Pret inchiriere 80 de lei.

 Stiati ca cel care a baut apa de izvor din Dobrovat va gasi mereu drum sa se intoarca in frumosul sat de poveste? Noua ni s-a intamplat! Va asteptam cu drag la tura de cicloturism Dobrovat intre istorie si legenda!

buton 3

 

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI