CICLOTURISM PROBIKEADDICTION CALIMANI


Anul asta, vremea ne-a cam dat de furca si am fost nevoiti sa tot amanam ture faine. Din fericire, apoi au iesit si mai frumoase, ceea ce speram sa se intample si cu nocturna care trebuia sa aiba loc cu ocazia eclipsei totale de luna. Asa cum am promis iata noile date ale ture - prilejul perfect sa va invingeti teama de a pedala pe intuneric, in siguranta!

Intalnirea este joi, 2 august 2018, ora 19.30, in fata Casei de Cultura a Studentilor. Cine spune ca in mijlocul saptamanii nu putem sa avem parte de o reincarcare a bateriilor si de o provocare?

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction nocturna iasi cicloturism 6

Traseul propus este putin mai dificil decat cele cu care v-am obisnuit pana acum, insa acest detaliu va trece neobservat. De ce? Simturile voastre se vor indrepta spre zgomotele si sclipirile din jurul vostru, toate ascunse de intuneric.

Atentia asupra potecii si asupra colegilor alaturi de care veti pedala va invinge oboseala, iar la final satisfactia va fi pe masura!

FORMULAR DE INSCRIERE

Detaliile turei pe scurt:

  • joi, 2 august 2018, intalnire la ora 19.30 in fata Casei de Cultura a Studentilor (Fundatie)
  • traseu mediu ca nivel de dificultate - se pedaleaza seara si pe timp de noapte pe sosea, drum pietruit si poteca prin padure
  • lungimea totala a traseului - aprox. 25 km cu diferenta totala de nivel de 320 m
  • Carlig - Cuza Voda - Dorobant (oprire pentru sedinta foto pe malul lacului) - Aroneanu - Iasi
  • portiune de aprox 3,5 km prin padure parcursa pe timp de noapte - peponderent la vale, pe alocuri cu obstacole
  • participarea la eveniment se face in baza unei donatii minime recomandate de 15 lei care include minicurs de tehnica de parcurgere a portiunilor de padure si drum pietruit si deplasare in siguranta pe timp de noapte, asistenta tehnica, servicii foto-video.
  • aceasta tura NU beneficiaza de asistenta rutiera, iar participantii trebuie sa aiba un nivel cel putin mediu de pedalat.
  • bicicletele trebuie sa fie obligatoriu echipate cu lumini puternice (nu doar licurici) si recomandam purtarea castii si a unei vestimentatii care sa asigure o cat mai buna vizibilitate. Luminile frontale vor ajuta pentru portiunea de padure. De asemenea, luati in considerare ca pe malul lacului si prin padure sunt tantari, asa ca recomandam haine lungi.

ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere:

▫ 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie - casca, lumini. Pret inchiriere 50 de lei/bicicleta.

FORMULAR DE INSCRIERE

BUTON 4

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI