CICLOTURISM PROBIKEADDICTION CALIMANI


UPDATE 20.04.2017: Pentru ca la Dobrovat s-a depus zapada de 10 centimetri, suntem nevoiti sa amanam tura de cicloturism de pe 22 aprilie 2017, pentru sambata, 29 aprilie 2017. In rest, toate celelalte detalii raman neschimbate. Speram sa tina vremea cu noi, daca nu iesim cu saniile :)

Ne place mult sa iesim sa peladam alaturi de copii. Asa ca nu este de mirare ca prima tura de cicloturism din acest an este la Dobrovat, impreuna cu copiii. 

Daca ar fi sa povestim in doar cateva cuvinte despre ce urmeaza sa facem, ar fi cam asa: tura de cicloturism in familie "Jocurile copilariei" cuprinde vizitarea manastirii, legendele despre comorile din Dobrovat, minicurs de siguranta in trafic, tura de cicloturism, stejarii seculari din vremea lui Stefan cel Mare, jocuri in aer liber, placinte poale in brau gatite traditional si muuulta distractie - adica ingredientele perfecte ale unei sambete petrecute in natura!

FORMULAR DE INSCRIERE

ProBikeAddiction cicloturism in familie Dobrovat Iasi

Tura are ca punct de start Manastirea Dobrovat pe care o vom vizita si vom afla despre legendele comorilor din localitate.

Apoi vom parcurge 3 kilometri pe plat, dintre care 2 km pe sosea (o sosea buna, necirculata intens) si un kilometru pe drum de pamant pana la locul de langa padure unde ne vor astepta surprizele. Start la joaca in natura!

probikeaddiction cicloturism in familie dobrovat iasi

Recomandam tura de cicloturism pentru copiii de peste 6 ani. De asemenea, fiind vorba despre o tura de cicloturism family, incurajam pedalatul in familie, astfel incat cei mici sa fie insotiti de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

Tura va incepe cu cateva sfaturi legate de siguranta a mersului pe bicicleta, grupul va merge compact, cu opriri destul de dese, dar scurte, in functie de nevoile copiilor.

Nu incurajam parcurgerea traseului de parintii cu masini, deoarece am aglomera strada si am putea pune probleme legate de siguranta. In schimb, toti parintii sunt bineveniti pe biciclete!

FORMULAR DE INSCRIERE

Detaliile turei, pe scurt:

  • Sambata, 29 aprilie 2017
  • punct de intalnire Manastirea Dobrovat, ora 11.00
  • recomandam copiilor peste 6 ani
  • purtarea castii - obligatorie
  • fiind o tura de cicloturism in familie, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta
  • pret: 30 lei de persoana, indiferent ca este vorba despre copil sau adult. Noi recomandam ca o experienta de acest gen sa fie impartasita in familie :), pentru ca stim cat e de important sa petrecem timp de calitate in natura, in familie.

ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere:

  • 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie - casca, lumini. Pret inchiriere 50 de lei/bicicleta.
  • un suport Thule pentru 3 biciclete cu prindere pe carlig. Pret inchiriere 80 de lei.

 VEZI CUM A FOST SI LA TURA JOCURILE COPILARIEI IN POIANA LA DOBROVAT DIN 21 MAI 2016 SI DIN 10 IULIE 2016.

Va asteptam cu drag!

FORMULAR DE INSCRIERE

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI