Fie ca esti experimentat sau incepator, copil sau adult, te invitam la pedalat in cadrul a doua ture de poveste, in care mersul pe bicicleta se combina cu natura, istoria, cultura si traditia.

Sambata, 2 iulie 2016, va asteptam din nou o tura speciala : "Mancare traditionala in Tara de dincolo de negura" - la Poiana cu Cetate, satul care are in jurul sau locuri mitice incarcate de legenda. Plimbarea pe bicicleta pe care v-o propunem traverseaza una dintre cele mai vechi paduri ale Moldovei - Codrii Borosestilor si face oprire in cea mai mare poiana a Rezervatiei Barnova-Repedea. Despre aceste locuri, Mihail Sadoveanu scria ca este "tara de dincolo de negura, la vremea cand cornul cel vechi suna chemarea vanatorilor la focul pranzului si amiezii vanatoresti". Tura de cicloturism de relaxare - potrivita chiar si ciclistilor incepatori - este programata pentru sambata, 2 iulie 2016. Afla detalii si participa la tura de cicloturism Mancare traditionala in Tara de dincolo de negura.

probikeaddiction cycling romania traditional food bike tours

Duminica 10 iulie 2016, este randul copiilor si voiosiei, in poiana la Dobrovat. Tura de cicloturism in familie "Jocurile copilariei" cuprinde vizitarea manastirii, legendele despre comorile din Dobrovat, minicurs de siguranta in trafic, tura de cicloturism, stejarii seculari din vremea lui Stefan cel Mare, jocuri in aer liber, placinte poale in brau gatite traditional si muuulta distractie - adica ingredientele perfecte ale unei duminici petrecute in natura! Afla detalii si participa la tura de cicloturism in familie Jocurile copilariei in poiana la Dobrovat.

probikeaddiction dobrovat cicloturism in familie

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI