Fie ca esti experimentat sau incepator, copil sau adult, te invitam la pedalat in cadrul a trei ture de poveste, in care mersul pe bicicleta se combina cu natura, istoria, cultura si traditia. 

CALENDAR PROBIKEADDICTION

Pe 23 aprilie - Te invitam la o tura de cicloturism speciala, in cadrul careia accentul cade pe traditie si cultura pur moldoveneasca - cuprinde un atelier practic de inchistrire a oualor, la Prisacani. Tura se adreseaza atat familiilor cu copii de peste 6 ani, cat si cicloturistilor dornici sa incondeieze oua si sa afle franturi din istorie si traditii satesti. Afla detalii si participa la tura de cicloturism

probikeaddiction tura de cicloturism iasi oua incondeiate principal

Pe 2 mai, a doua zi de Pasti vom fi gata din nou de pedalat si va lansam o provocare - sa descoperim impreuna un Dobrovat asa cum nu l-am mai vazut. Sa descoperim oameni, cultura, istorie. Peisaje si locuri noi. Sa ne infruptam din traditie, sa ne bucuram de soare si de compania prietenilor. Afla detalii si participa la tura "Dobrovat intre istorie si legenda"!

probikeaddiction cicloturism dobrovat 12

Pe 15 mai am programat tura de cicloturism in familie "Jocurile copilariei" cuprinde vizitarea manastirii, legendele despre comorile din Dobrovat, minicurs de siguranta in trafic, tura de cicloturism, stejarii seculari din vremea lui Stefan cel Mare, jocuri in aer liber, placinte poale in brau gatite traditional si muuulta distractie - adica ingredientele perfecte ale unei duminici petrecute in natura! Afla detalii si participa!

ProBikeAddiction cicloturism in familie Dobrovat Iasi

Pentru toate turele este necesara completarea formularului de participare, gasit in cadrul fiecarui link de prezentare a turei. Va asteptam cu drag!

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI