probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Ne-am gandit mult cum sa sintetizam cele trei zile de Sotron - targul dedicat copiilor la care am participat in perioada 30 mai-1 iunie 2014 si organizat de Muzeul Literaturii Romane Iasi. A fost grozav!

Am vazut copii bucurosi sa incerce sa invete mersul pe bicicleta chiar si pe ploaie. Noroc ca a iesit si soarele, mai spre duminica, dupa ce vineri dimineata nu stiam cum sa ne udam mai putin montand bicicletele pe suport pentru a merge pe str. Pogor unde a avut loc evenimentul. In cifre - 16 copilasi au invatat sa mearga pe bicicleta (nu mai incercasera pana atunci) si alti peste 80 au beneficiat de cele 4 biciclete pe care le-am avut de pus la dispozitie gratie partenerului nostru, Decathlon. Noi am fost acolo cu sfaturi despre siguranta, manevrabilitate, concursuri si voie buna.

Am reusit ca echipa sa participam la primul eveniment intr-o formula extinsa, alta decat v-am obisnuit pana acum. Asa ca le uram bun venit lui: Alex, Andrei, Diana (in ordine alfabetica :))!

Am intalnit oameni extrem de incantati de proiectele noastre si dornici sa participe impreuna cu copiii la tura de cicloturism family (din 15 iunie, de la Dobrovat)- nici nu stiti ce mult inseamna asta pentru noi. De altfel, la acest targ unul dintre obiectivele noastre principale a fost si sa ii indemnam pe oameni sa descopere Romania de langa ei prin proiectul "Cicloturismul ca solutie", finantat prin programul national Idei din Tara lui Andrei. Lucrurile incep sa se miste si in zona Moldovei.

Ne-am bucurat de veselia, curiozitatea si curajul mai multor grupuri de copii de la scolile din mediul rural sau din centre de plasament.

Ca o curiozitate, sambata am atins nivelul maxim al nuntasilor veniti la Sotron - nu mai putin de 6 perechi de tineri insuratei cu tot cu alai au trecut in vizita - iar cand mirele face fotografie pe bicicleta, e semn de noroc :)

Urmatoarea intalnire a copiilor cu echipa ProBikeAddiction este sambata, 7 iunie la Parada micilor biciclisti care va avea loc de la ora 17 la Palas. Decoram bicicletele, ne mandrim cu ele intr-o tura de parc si acordam premii participantilor. Detalii si inscrieri AICI. Atentie, locurile sunt limitate.

Si pentru ca tot v-am vobit despre cicloturism, va invitam duminica 15 iunie 2014 la tura de cicloturism family de la Dobrovat. Punctul de intalnire este Manastirea Dobrovat, la ora 11. Legende ale comorilor, limonada, turcalete si bineinteles bucurie pe doua roti. Detalii si inscrieri AICI. Va asteptam cu drag!

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider