probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Eu am inceput sa merg pe bicicleta in copilarie, pe un Pegas verde, pliabil. Mergeam pe bicicleta pentru ca ma intalneam cu prietenii si cat era dupa-amiaza de lunga, inventam trasee printre blocuri, prin cartier.

Pe rand, fiecare dintre noi trebuia sa conduca plutonul si in sir indian exploram toate stradutele si aleele cartierului. Tin minte ca odata suiti pe bicicleta continuam drumul nostru asa, pana cand trebuia sa mergem in casa. Noi eram cand 4, cand 5, toti prieteni, de-o varsta si baieti si fete. Parca ar fi fost ieri -  Catalina avea o bicicleta din aceea mica, astfel incat trebuia sa  pedaleze de doua ori mai mult decat noi, dar nu era bai – noi mergeam incetul si ea se tinea fara probleme de grup – nu era doar placerea de a pedala, ci placerea de a pedala impreuna. Faza cu bicicletele ne-a tinut vreo doi ani buni de pe la 9 , la 11 ani.

padure dobrovat probikeaddiction 12

Acum mai vad copii pe bicicleta doar prin parcuri – tot inventeaza trasee, tot socializeaza, tot se creaza prietenii.

Copiii de ieri nu mai au curaj, timp si motive s-ar gasi multe pentru care nu mai folosesc bicicleta. Si totusi prin ProBikeAddiction simtim nevoia sa dam un imbold – de aceea organizam ateliere de mers pe bicicleta pentru copii – cu alte cuvinte creionam intr-un mediu absolut sigur aventuri. Punem accent pe siguranta, prietenie, stil de viata sanatos, miscare.

Inscrie-ti copilul la atelierele de mers pe bicicleta ProBikeAddiction. Iti promitem ca micutul tau nu se va plictisi si va fi bucuros sa faca miscare in aer liber!

Vino maine, 28 martie 2013 la atelier – la Palas. Mai sunt inca locuri doar pentru grupa 7-12 ani asa ca grabeste-te! Pentru mai multe detalii iti stam la dispozitie. Aceasta este pagina evenimentului, iar formularul de incriere il poti completa aici!
Te asteptam cu drag!

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider