probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


 Pe 24 ianuarie 2013 am facut prima postare pe facebook. Suna cam asa "Buna dimineata! Probikeaddiction a intrat in lumea virtuala. Cu toate acestea, turele, evenimentele, tutorialele, service-ul si componentele sunt cat se poate de reale. Veti vedea in curand pe site!". Tot atunci te indemnam sa completezi un chestionar despre mersul pe bicicleta. Rezultatele le poti in continuare gasi aici.

Intre timp am crescut mult. Sau asa simtim noi. Ne-am implicat in actiuni de promovare a mersului pe bicicleta, in special in zona Moldovei, inca deficitara in initiative bike related, in comparatie cu restul tarii.

Cronologic, momentele importante la 1 an de ProBikeAddiction sunt:

Servicii oferite de ProBikeAddiction: 

ProBikeAddiction LMA

Din punct de vedere editorial:

Am fost onorati sa putem gazdui pe site-ul nostru trei interviuri in exclusivitate.

Alex Ciocan a vorbit despre ciclismul ca stil de viata.  Citeste interviul!

George Prisecariu, fost campion national la fond si vicecampion la contratimp, participant la campionate mondiale si la concursuri din strainatate ne-a adresat un indemn la ciclism. Interviul lui il poti citi aici.

Nu in cele din urma, l-am sustinut pe Constantin Lucutar, campulungeanul care a strabatut sute de kilometri pe bicicleta, in doar o singura zi si care anul acesta se pregateste sa intre in Cartea Recordurilor. In 2013, Constantin a reusit sa pedaleze in 34 de ore, 800 de kilometri (27 de ore pe sa). Citeste despre performanta sa aici si aici.

De asemenea, prietenul nostru Ionut, publica recenzia cartii Cursa Ascunsa - aparuta in 2013 si inca netradusa in limba romana. Volumul reprezinta o radiografie a lumii competitionale de la nivel inalt si merita sa citesti macar recenzia pentru a descoperi realitati pe alocuri dureroase despre dopajul in competitiile ciclistice.

Ne-am straduit sa publicam si articole de interes general, utilitare. Ex: De unde poti inchiria biciclete in Iasi sau Trasee de cicloturism in zona Calimanesti-Caciulata.

Parteneriate cu institutii publice, ONG-uri

Suntem constienti ca singuri nu putem face nimic, oricat ne-am stradui. De aceea, sunt foarte importanti oamenii care ne-au sustinut neconditionat pana acum in proiectele noastre. Ne bucuram de sprijinul Politiei Judetene. Colaborand cu ei, am reusit sa aflam care sunt cele mai periculoase zone din judet pentru mersul cu bicicleta si cum sa reducem riscul furtului de biciclete.

Un parteneriat important pentru noi este cel cu Centrul de Mediere si Securitate Comunitara, ca membri fondatori ai Grupului de Actiune Locala "Stefan cel Mare". Datorita acestui parteneriat vom reusi sa ii facem pe moldoveni sa descopere ce frumoase sunt locurile din imediata lor apropiere, in cadrul proiectului Cicloturismul ca solutie, care a obtinut finantare in cadrul concursului national Idei din Tara lui Andrei.

Aparitii in mass-media - presa scrisa, radio, tv, presa online generala si de specialitate - le gasiti pe toate in cronologia noastra de pe facebook.

Multumim tuturor celor care ne sunt alaturi! Nu ne oprim aici cu promovarea ciclismului in Romania si a Romaniei prin ciclism, de asta puteti fi siguri! Intregul an va sta sb indemnul ProBikeAddiction: Descopera Roamania pe bicicleta!


 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider