probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Urcarea, coborarea si parcurgerea de portiuni tehnice prin padure pot fi adevarate surse de distractie care sa ii determine pe copii sa indrageasca miscarea in aer liber. Copiii adora jocurile legate de pedalat. In spatele acestor jocuri sunt de fapt chestiuni cat se poate de serioase precum imbunatatirea echilibrului si a manevrabilitatii ce conduc pana la urma la o siguranta mai mare in pedalat si cresterea increderii in sine.

URCAREA:

COBORAREA:

Tehnici #MTBfun

Nu, nu este aceeasi tura filmata de 5 ori din unghiuri diferite...ci doar 5 dintre multele coborari ale lui Stefan, cel mai tanar membru ProBikeAddiction facute pe o portiune tehnica de pe Cetatuia.

De peste 7 ani, activitatile cu copiii sunt cele care ne fac cea mai mare placere. In 2020 organizam a doua editie a taberei #MTBfun in care accentul pe mersul pe bicicleta se imbina perfect cu prietenia si cadrul natural de poveste de la poalele muntilor Calimani. Va puteti inscrie copilul pentru o experienta minunata cu bicicleta la munte, in tabara #MTBfun care va avea loc inperioada 13-17 iulie 2020, in tinutul haiducilor aflat la 20 de kilometri de Vatra Dornei! Il asteapta multe activitati interesante!

tabara de vara MTBfun 2020 probikeaddiction2

tabara vara MTBfun probikeaddiction

Ne vedem curand, pe pedale!

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider