Saptamana trecuta am publicat pe Facebook o postare inspirata de "Bicycle Race" de la Queen. Tinand cont ca sunt fan Queen, nu a fost greu sa caut o imagine sugestiva care sa mearga cu dorinta mea permanenta "I (really) want to ride my bicycle". Mi-am spus atunci ca trebuie sa fie cu siguranta sufiecienti artisti care au promovat intr-un fel sau altul mersul pe bicicleta. Zis si facut. Iata mai jos o selectie...recunosc: am rafinat cautarile astfel incat videoclipurile propuse sa iasa din sfera ridicolului dat de acte artistice nu prea grozave si videoclipuri facute pe genunchi. Enjoy!

 Preferatele mele:

 30 Seconds To Mars - Kings and Queens

 Lenny Kravitz - I Belong To You

Robin Thicke - When I Get You Alone

 Pentru o atmosfera usor psihedelica, Bat For Lashes - What's a Girl To Do.

Cycle Chic, impreuna cu cantareata suedeza Anna Ternheim -To be Gone.

Nostalgie: "Cum scapam odata de complicata viata?/ Viata-i incarcata, viata-i complicata, / Trebuie-usurata prea complicata viata" - mai jos in limba engleza intr-o interpretare postata pe Youtube de Clint Maedgen.

 Relax: Owen- One of These Days

 Pentru curiosi - Kraftwerk - Tour de france 1983

Pentru final, am lasat interpretarea live a lui Peter Gabriel care in timpul concertului sau a facut si ceva miscare. Pe bicicleta, desigur. Peter Gabriel - Solsbury Hill.

Comenteaza - care sunt videoclipurile voastre preferate? Adauga sugestii - ce alte melodii cu videoclipuri "ciclistice" iti plac?

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider