probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


La inceputul lunii noiembrie 2018 a avut loc la Bucuresti primul eveniment Facebook din Romania care a avut in centrul atentiei comunitatile cele mai interesate din intreaga tara. ProBikeAddiction a fost selectata in urma unor interviuri si a participat la eveniment prin Ioana Amariutei Popa, presedintele asociatiei si community manager.

Scopul evenimentului a fost invatarea din bune practici pe de o parte si acordarea de feedback pentru imbunatatirea exprientei de utilizator a Facebook-ului din perspectiva unui community manager.

Facebook Communities Day Bucharest a avut loc ca urmare a numarului mare de inscrieri primite din Romania pentru Facebook Community Summit, eveniment care a avut loc la Londra la inceputul acestui an. Intalniri nationale similare au mai avut loc in capitalele Greciei si Poloniei.

probikeaddiction fb communities day bucuresti 1

"Give people the power to build community and bring the world closer together!" a fost mesajul central al celor doi reprezentanti Facebook Europa de Est. Noi am vorbit despre mersul pe bicicleta, autenticitatea satului romanesc, mobilitate urbana. A fost inspirationalmai ales cand am aflat ca reprezentatii facebook nu sunt straini de mersul pe bicicleta. Mai mult decat atat, unul dintre ei isi petrece vacantele pedaland. Anul acesta a fost in Toscana, noi l-am invitat sa descopere si Romania :)

probikeaddiction fb communities day bucuresti 7

Am intalnit multi lideri de comunitati ale mamelor (antreprenoare, ori aflate la primul copilas, spre exemplu), rezidenti ai cartierului Militari sau impatimiti ai Greciei. De la noi din tara au vorbit Atena Boca, fondatoarea comunitatii La primul bebe, selectata de Facebook sa faca parte din Facebook Community Leadership Program (FCLP), initiativa globala care isi propune sa incurajeze construirea si dezvoltarea de comunitati prin training, sprijin si finantare si Nicoleta Brunel,  liderul liderilor comunitatilor din Romania.

probikeaddiction fb communities day bucuresti 10

Interesant a fost ca dupa discutii si modele de buna practica a urmat un workshop prin care am putut sa venim cu idei de optimizare a experientei liderilor de comunitati in retea. Noi ne-am gandit ca pentru grupuri ar fi o idee buna sa existe o structura mai buna, de teme si subteme si o modalitate mai usoara de a contacta reprezentantii facebook pentru asistenta. Ar fi interesant de vazut daca macar o parte dintre ideile de la Bucuresti vor fi luate in considerare, asa ca asteptam cu interes un feedback al evenimentului.

Nu am fi putut face parte din acest eveniment daca nu ar fi fost sustinerea voastra, a intregii comunitati inchegate in jurul mersului pe bicicleta, motiv pentru care va multumim si va invitam la noi provocari in anul 6 ProBikeAddiction!


redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider