CICLOTURISM PROBIKEADDICTION CALIMANI


Saptamana care a trecut a fost una foarte interesanta si ne-am hotarat sa va povestim si voua! Am denumit-o SAPTAMANA SIGURANTEI PE BICICLETA. Iata de ce!

probikeaddiction saptamana sigurantei pe bicicleta

Am reusit sa tinem cursuri de manevrabilitate si siguranta la aproape 200 de elevi ieseni in cadrul a doua proiecte dragi noua: Aventuri pe bicicleta, organizate in parteneriat cu Decathlon Iasi si Academia Velo, cursul de educatie rutiera pe bicicleta care se desfasoara in scoli.

La Aventuri pe bicicleta au praticipat peste 70 de copii cu vaste intre 5 si 12 ani. A fost un tur de forta pentru care multumim intregii echipe - 8 ore de distractie pentru copii asigurate de 7 membri ai echipei noastre. Daca esti curios sa vezi cum a fost intra AICI.

probikeaddiction iasi cursuri copii biciclete1

Academia Velo este cel de-al doilea proiect interesant in care suntem implicati. Este vorba despre cursuri de educatie rutiera pe bicicleta in scolile iesene. Saptamana trecuta am reusit sa ajungem la elevii de la Liceul Economic de Turism. Nu ne oprim aici, pentru ca dupa Pasti urmeaza sa beneficieze de proiect elevii de la Liceul Miron Costin. Afla mai multe despre Academia Velo de AICI

probikeaddiction academia velo iasi

Pentru Academia Velo avem nevoie si de sprijinul vostru pentru a ajunge in cat mai multe scoli, cursurile fiind gratuite pentru elevi- ne puteti ajuta redirectionand 2% din impozitul pe venit, bani care in caz contrar se duc la bugetul de stat. Daca considerati ca si noi ca e importanta educatia probiciclistica in scoli, intrati pe acest link si vedeti care sunt cei 3 pasi simpli pentru a ne sustine http://bit.ly/2o1iUbl! Multumim!

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider