CICLOTURISM PROBIKEADDICTION CALIMANI


In weekendul care tocmai a trecut (1-2 aprilie 2017) am vizitat Salonul Bicicletei, cea mai mare expozitie de profil din Romania care s-a intins pe 10.000 de mp, in zona pavilioanelor C1, C2 si C3 de la Romexpo. Pe langa biciclete, accesorii si componente am gasit: triciclete, patine, hoverboard-uri, carturi, stridere si modele electrice.

probikeaddiction salonul bicicletei

Sa povestim. Expozitia era delimitata in trei zone principale - cea pentru distribuitorii de biciclete si componente, cea pentru ONG-uri si promovare turistica a destinatiilor bike friendly si hala pentru activitati sportive.

Pentru ca a fost o zi frumoasa, cei ce au fost curiosi au putut urmari campionatul international de bike polo din fata pavilionului central sau au putut incerca din sutele de modele de biciclete puse la dispozitie. Din estimari se pare ca evenimentul a fost un succes, adunand peste 16.000 de vizitatori!

Ne-am clatit ochii cu biciclete varfuri de gama de la Drag, Bianchi sau Merida, am testat biciclete 27 plus si am descoperit biciclete de copii de doar 5 kg de la woom. Doi tineri din Bucuresti, elevi in clasa a XI-a au venit sa testeze un concept inovator - vesta care semnalizeaza pentru tine, in functie de cum te inclini pe bicicleta. Periodic, in pavilionul cu activitati sportive aveau loc demonstratii de trial.

Ne bucuram ca ne-am intlanit cu prieteni din Bucuresti si din tara. Faine mai sunt evenimentele astea de ne aduna pe toti laolalta!
Enjoy! I know we did! - ALBUMUL FOTO COMPLET

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider