probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


ProBikeaddiction promoveaza de 5 ani mersul pe bicicleta prin ture ghidate de cicloturism, cursuri saptamanale de invatat mersul pe bicicleta in cadrul carora peste 1500 de ieseni au invatat deja sa pedaleze (in colaborare cu Magazinul Decathlon Iasi), cursuri periodice de "mecanica pentru supravietuire" si cursuri de educatie rutiera pe bicicleta in scoli si gradinite (Academia Velo si Academia Velo Junior).

Va invitam sa ne sprijiniti in demersul nostru indreptat spre sanatate, sport, traditii si cultura redirectionand 2% din impozitul pe venit. Citeste despre proiectele noastre si modalitatea simpla prin care ne poti sustine!

Am pregatit special formularul 230 precompletat cu datele Asociatiei ProBikeAddiction.

formularul 230 probikeaddiction

Printre proiectele importante deja implementate in ultimii 3 ani amintim:

Daca sunteti curiosi cat de multe am reusit in 5 ani, puteti vizualiza in articolele aniversare de aici: Primul an de PBA, PBA la 2 ani, 3 ani de PBA, 4 ani de PBA.

Asociatia ProBikeAddiction este membra a Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR), afiliata la European Cyclists Federation, presedintele ProBikeAddiction, Ioana Popa, ocupand din 2016 si functia de vicepresedinte in boardul FBR. Impreuna cu organizatii de profil de la nivel national, autoritati publice centrale si locale si jucatori din industria de turism din Romania facem eforturi pentru amenajarea celor 2 rute Eurovelo in Romania si implicit adoptarea unei hotarari de guvern care sa reglementeze marcajele cicloturistice pentru dezvoltarea retelei de trasee cicloturistice marcate de la nivel national.

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit pentru ProBikeAddiction in 3 pasi simpli!

Mai intai cateva precizari importante: In baza codului fiscal, poti redirectiona 2% din impozitul tau pe venit catre Asociatia ProBikeAddiction, bani care in caz contrar s-ar duce la bugetul statului. Aceasta suma este in esenta o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionată de catre fiecare cetatean in parte catre ProBikeAddiction.

Cum poti redirectiona 2% din impozitul pe venit catre ProBikeAddiction 

1. Foloseste unul dintre cele doua formulare de mai jos.  Am precompletat datele de identificare ale Asociatiei ProBikeAddiction, astfel incat sa iti fie usor si sa le printezi direct de aici. Trebuie apoi doar sa treci anul 2017 si datele tale. 

2. Data limita pentru depunerea formularului este de 25 mai 2018.

3. Unde pot fi depuse:

  • direct la registratura organului fiscal.
  • prin posta, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu (potrivit legii este acceptata si adresa unde locuieste efectiv deponentul, in cazul in care aceasta este diferita de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal in Romania) sau la Administratia Finantelor Publice corespunzatoare sursei de venit (de ex. adresa companiei/institutiei angajatoare). Daca nu stii adresa, o gasesti AICI.
  • direct la noi si il vom depune pentru tine - pentru asta te sfatuim sa ne trimiti un mail pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  pentru a stabili detaliile.

Calculul il face statul, directionand apoi catre noi cei 2%.

©2018 Asociatia ProBikeAddiction

CIF: 33792250            cont: Banca Transilvania: RO89BTRLRONCRT0261715501

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider