Intr-un an, peste 160 de persoane au invatat sa mearga pe bicicleta la cursurile saptamanale pe care ProBikeAddiction le organizeaza in parteneriat cu Decathlon. Ne-am bucura sa faci parte din echipa care primeste entuziasmul cursantilor nostri si vede zeci de reusite, saptamana dupa saptamana.

Cursul are loc in fiecare miercuri si joi, in cate 2 grupe (de la 18.00-19.30 si de la 19.30-21.00), in sala de sport sau parcarea Decathlon Iasi (in functie de anotimp). In total este vorba despre 6 ore/saptamana, iar transportul il asiguram noi.

cursuri de invatat mersul pe bicicleta2

Ce ar trebui sa faci:

  • sa promovezi mersul pe bicicleta prin sfaturi date fiecarui cursant in parte despre echilibru, pedalat, siguranta pe bicicleta - NU trebuie sa stii dinainte tehnica, daca tu esti omul potrivit pentru noi iti vom asigura un training astfel incat metodele noastre si buna-practica acumulata pana acum sa iti fie la indemana!
  • sa fii atent la cerintele cursantilor si sa ii ajuti;
  • sa incurajezi si sa te bucuri de fiecare reusita.

Daca esti comunicativ/a, organizat/a, vesel/a abia asteptam sa te cunoastem!

Fotografii de la cursurile de invatat mersul pe bicicleta sunt uploadate in albumele noastre foto de pe facebook - vei vedea cum am evoluat de la primul curs si pana la cursul de saptamana trecuta. Asadar te asteptam in echipa!

Te rugam sa depui CV-ul si scrisoarea de motivatie legata de dorinta ta de a te implica in acest proiect la adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , pana pe 31 mai 2015.

Si pentru ca sa ne cunoastem mai bine, iti spunem despre noi ca gandim proiecte pentru a incuraja cat mai multe persoane sa practice ciclismul, fie ca o modalitate de relaxare, fie ca o parte fireasca a mobilitatii urbane. 

Dintre proiectele noastre de pana acum amintim:

"Cicloturismul ca solutie" - finantat prin Programul National Idei din Tara lui Andrei - organizarea de ture ghidate de cicloturism in sate sarace din zona Moldovei care aparent nu ar fi avut nimic de oferit + realizarea primului ghid online de trasee cicloturistice ce poate fi descarcat gratuit de pe site-ul nostru

"Descopera Codrii Iasului pe bicicleta" - finantat de Transgor Logistik prin Fundatia Comunitara Iasi - marcarea primului traseu cicloturistic din zona Miroslava uricani - 13 km  - drumul face legatura intre Padurea Uricani si Conacul Sturdza Miroslava care gazduieste cel mai mare muzeu etnografic scolar din Romania, cu peste 5000 de exponate.

"Siguranta pe biciclete" curs practic de mecanica si comportament in trafic (din iulie 2015)

Cursuri saptamanale de invatat mersul pe bicicleta (din mai 2014)

Consultanta si service biciclete

Alte proiecte:

"Prima bicicleta... de Craciun" - am strans 47 de biciclete din donatii pentru elevii din comuna Dagata (jud. Iasi) care fac naveta si cate 8 km pe jos pana la scoala

Ateliere de siguranta si manevrabilitate in scoli si gradinite - la solicitarea unitatilor de invatamant + in cadrul "Scolii Altfel"

Parada micilor biciclistiatelier practic de decorarea a bicicletelor, urmat de o parada a creatiilor  - prin felul acesta atragem atentia asupra mersului pe bicicleta.

 Abia asteptam sa ne cunoastem!  Te rugam sa depui CV-ul si scrisoarea de motivatie legata de dorinta ta de a te implica in proiectul nostru legat de Cursurile de invatat mersul pe bicicleta la adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , pana pe 31 mai 2015.

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider