TITLE


DE CE sa mergi in tabara #MTBfun powered by ProBikeAddiction?

Am intrebat pe multi dintre copiii alaturi de care ne-am bucurat de mersul pe bicicleta in ultimii 5 ani ce simt atunci cand pedaleaza. Raspunsurile cele mai frecvente s-au invartit in jurul unor cuvinte precum fericire, libertate, bucurie, prietenie.

probikeaddiction mtbfun fericire 2

Tot asa, am aflat ca adora jocurile legate de pedalat. In spatele acestor jocuri sunt de fapt chestiuni cat se poate de serioase precum imbunatatirea echilibrului si a manevrabilitatii ce conduc pana la urma la o siguranta mai mare in pedalat si cresterea increderii in sine.

Curiozitatea este cea care ii determina pe copii sa descopere. Pe bicicleta si intr-un cadru natural MINUNAT, descoperirea capata valente noi, neasteptate. Daca din masina esti spectator la spectacolul naturii, pe bicicleta faci parte din spectacol.

FORMULAR DE INSCRIERE

Taberele #MTBfun au fost gandite pornind tocmai de la aceste premise:

 • pedalam, deci suntem fericiti.
 • pedalam in siguranta - avem curaj, facem lucruri noi, ne creste increderea in sine.
 • pedalam in grup - ne facem multi prieteni noi. Facem parte dintr-un grup - suntem responsabili.
 • pedalam in natura - descoperim trasee, povesti, descoperim si respectam natura.
 • nu doar pedalam! Facem si drumetii pe jos, vizitam obiective turistice, ne testam curajul la tiroliana si panoul de catarat, montam cortul, cantam la chitara, ne bucuram de focul de tabara.

probikeaddiction mtbfun denumire

probikeaddiction mtbfun colaj

FORMULAR DE INSCRIERE

Locatie: comuna Neagra Sarului, aflata la poalele Muntilor Calimani, la 20 de km de Vatra Dornei.

Despre muntii vulcanici Calimani sunt legende care vorbesc despre haiduci precum Pintea, Plesca, Pohontu, fapte de vitejie si comori ascunse. Vom descoperi pe biciclete Masivul Calimani, cel mai intins vulcan inactiv din Europa al carui crater are diamentrul de 10 kilometri, precum si satele de la poale, cu arhitectura traditionala specifica locului si poteci numai bune pentru pedalat.

Cazare la pensiune de 3 margarete, in camere duble cu baie. 3 mese incluse si gustari. Meniul este adaptat pentru copii si este realizat din ingrediente locale, multe chiar din microferma si gradina gazdelor noastre.

Perioada: 8-12 iulie 2019

Varsta: 8-14 ani

Numar limitat de participanti - cel mult 20 de copii. Echipa ProBikeAddiction este formata din 5 persoane, tocmai pentru a putea acorda atentie fiecarui copil 24 h/24h.

Copiii vor fi impartiti in doua grupe in functie de nivelul de pedalat, astfel incat toate activitatile vor fi adaptate si potrivite fiecarui participant.

 Activitati:

probikeaddiction mtbfun activitati 2

FORMULAR DE INSCRIERE

 Pret: 1450 de lei  - Profita de sistemul de reduceri! Citeste mai jos!

 • pensiune completa (cazare, 3 mese, gustari)
 • transport pentru copii si biciclete Iasi-Neagra Sarului si retur
 • transport excursii locale
 • activitatile de mountain bike, mecanica biciclete si cicloturism
 • asistenta tehnica si rutiera pentru turele de cicloturism
 • vizite la obiectivele turistice, taxa de intrare in Rezervatia Parcului National Calimani
 • ateliere de aventura - tiroliana, panou de catarat, montarea cortului
 • materialele necesare desfasurarii tuturor activitatilor    

Confirmarea fara echivoc a participarii se face completand formularul de inscriere si achitand avansul de 250 de lei, indiferent de perioada in care va inscrieti.

Important! In cazul retragerii din orice motive avansul nu poate fi restituit, deoarece plata pentru locul rezervat elimina posibilitatea altui doritor de a se mai inscrie. Locurile sunt limitate!

Reduceri

 Fratii beneficiaza de un discount de 5% din costul total al taberei.

Discount de grup pentru cel putin 5 prieteni - 5% fiecare din costul total al taberei.

                                       probikeaddiction mtbfun reduceri1       probikeaddiction mtbfun reduceri2

 probikeaddiction mtbfun tabara mtb

FORMULAR DE INSCRIERE

Reducerea Mosului

 Pentru completarea formularului de inscriere si plata avansului de 250 de lei pana pe 20 decembrie 2018, beneficiati de o reducere totala de 200 de lei din costul taberei. Premiul consta intr-o felicitare de Craciun care anunta participarea la tabara, pe care o puteti printa si oferi copilului ca dar de Craciun.

Early bird

Pentru completarea formularului de inscriere si plata avansului pana pe 30 aprilie 2019, beneficiati de o reducere totala de 7% din costul taberei.

Discounturile nu se cumuleaza. Plata integrala a taberei trebuie efectuata pana cel tarziu pe 21 iunie 2019.

Daca un participant face plata si din anumite motive anunta dupa data de 1 iulie 2019 inclusiv ca nu mai poate partipa nu i se va restuti suma platita pentru ca timpul ramas pana la desfasurarea taberei nu permite gasirea unui nou participant.

FORMULAR DE INSCRIERE

ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere:

 • 4 biciclete performante pentru copii de peste 150 cm! si echipament de protectie - casca, lumini. Pret inchiriere 250 de lei pentru toate cele 5 zile. Asiguram transportul bicicletei.

Pentru orice detalii ne puteti contacta la email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , numar de telefon 0742.220061 sau printr-un mesaj privat pe pagina noastra de facebook www.facebook.com/Probikeaddiction

ProBikeAddiction organizeaza de peste 5 ani activitati cu copiii- cursuri de invatat mersul pe bicicleta, cursuri de educatie rutiera in scoli (Academia Velo) si gradinite si ture de cicloturism dedicate (cateva exemple de ture: Jocurile copilariei in poiana la Dobrovat, In gradina cu minuni a domnului Mihaita, La incondeiat oua la Prisacani etc.). Pana acum peste 2000 de copii au descoperit frumusetea pedalatului si a locurilor frumoase care ne inconjoara in cadrul activitatilor noastre.

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction mtbfun tabara mtb2

Va asteptam cu drag la o vara superba pe biciclete!


redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w