probikeaddiction mtbfun tabara


De marti, 20 februarie 2018 incepem cel de-al cincilea sezon de cursuri de invatat mersul pe bicicleta, in colaborare cu Magazinul Decathlon Iasi. Pana acum peste 1500 de persoane, adulti si copii au invatat in 4 ani, in cadrul cursurilor noastre sa pedaleze. Cu multi dintre ei ne intalnim acum la ture si in plimbarile din oras. Nu mai trebuie sa spunem ca intodeauna astfel de intalniri ne bucura nespus.

Cursurile au loc in fiecare MARTI sau VINERI in cate doua grupe, de la 18 (Grupa 1) sau 19.30 (Grupa 2) in sala de sport sau parcarea Magazinului Decathlon Iasi.

Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.22.00.61 - telefon la care iti va raspunde Ioana sau scriindu-ne un mesaj privat pe pagina noastra de facebook.

probikeaddiction cursuri de invatat mersul pe bicicleta 2017

O sedinta costa 30 de lei sau puteti opta si pentru pachetul de 3 sedinte - 80 de lei. Mereu primim intrebarea in cate sedinte putem invata sa mergem pe bicicleta? - aici depinde de fiecare persoana in parte, insa multi dintre cursantii nostri se tineau pe doua roti singuri dupa prima sedinta. Este insa necesar exercitiul pentru a capata siguranta si manevrabilitate, de aceea, din experienta, recomandam cel putin 3 sedinte.

Iata cateva fotografii de la cursuri!

Nu este nevoie sa veniti cu bicicleta proprie. Punem la dispozitie prin intermediul partenerilor nostri (Magazinul Decathlon Iasi) biciclete potrivite in functie de inaltimea si greutatea fiecarui cursant.

Echipa ProBikeAddiction va sta la dispozitie cu sfaturi si raspuns la toate intrebarile sau curiozitatile pe care le aveti. De asemenea, oferim consiliere in alegerea bicicletei potrivite, in caz ca doriti sa va achizitionati una.

Fotografiile vor fi dovada experientei voastre - o amintire placuta de care suntem convinsi ca va veti aduce aminte cu drag. Gasiti albume foto de la fiecare curs din ultimii patru ani pe pagina de facebook a ProBikeAddiction.

Nimic nu va opreste ca pana cand vine primavara sa fiti pregatiti si sa stiti sa mergeti pe bicicleta. Motivatii ar fi, mai ales ca varsta nu conteaza.

Vino sa inveti sa mergi pe bicicleta!

  • Fie ca iti doresti sa te plimbi pe bicicleta pentru recreere sau relaxare
  • Sau poate doresti sa te deplasezi mai usor dintr-un loc in altul, altfel decat cu masina
  • Poate vrei sa iti depasesti limitele, sa iti satisfaci o curiozitate sau sa iti indeplinesti un vis.
  • PS. Toti cursantii beneficiaza de reduceri pentru turele de cicloturism organizate de ProBikeAddiction.

Va asteptam cu drag! Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.22.00.61 - telefon la care iti va raspunde Ioana sau scriindu-ne un mesaj privat pe pagina noastra de facebook.

 

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w