CICLOTURISM PROBIKEADDICTION CALIMANI


Peste 250 de copii au participat la activitatile biciclistice propuse de ProBikeAddiction, impreuna cu partenerii sai.

Pe 27 mai 2017 am organizat alaturi de Salvati Copiii Iasi concursul caritabil Zambesti, daruiesti. Peste 60 de copii cu varste intre 4 si 18 ani au participat la evenimentulde biciclete organizat pentru un scop nobil - sprijinul a peste 100 de copii aflati in centrele educationale ale organizatiei Salvati Copiii Iasi. Multumim parintilor si participantilor pentru ca au raspuns prezent la startul competitiei noastre la care toti copiii au castigat, indiferent de locul pe care s-au clasat. Singura diferenta a fost ca participantii clasati pe podium au primit si cate o medalie. Centrul Comercial Felicia Iasi a fost gazda noastra si sponsorul acestei competitii. Multumim tuturor! Albumul foto complet al evenimentului poate fi vazut AICI.

probikeaddiction salvati copiii 

 De Ziua Copilului, am organizat impreuna cu prietenii nostri de la Decathlon un eveniment plin de joaca si veselie. Ne-am bucurat sa fim inconjurati de peste 150 de copii de toate varstele. Cu totii au parcurs 2 trasee de manevrabilitate si au participat la jocuri sportive. Ne-am incarcat cu energie pentru un an intreg :) Multumim tuturor copiilor si parintilor care au luat parte la acest eveniment ! Pe curand, in siguranta pe biciclete! Albumul foto complet poate fi vizualizat AICI.

 Am incheiat maratonul nostru de evenimente organizate cu ocazia Zilei Copilului, cu participarea placuta la Șotron. Târg de cărți, jocuri și distracții, pe 3 iunie 2017. Acolo am organizat un atelier de manevrabilitate pentru copiii care au venit cu bicicletele si am vorbit despe mersul pe bicicleta in siguranta. Dupa aceea, am redevenit noi insine copii si am explorat toate atelierele evenimentului. Noi ne-am simtit excelent! Albumul foto complet al evenimentului poate fi vizualizat AICI

probikeaddiction sotron 2017

Multumim tuturor participantilor, parintilor si partenerilor nostri!

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w