CICLOTURISM PROBIKEADDICTION CALIMANI


Ne plac foarte mult copiii. Si asta se vede pentru organizam in perioada imediat urmatoare 3 SUUUUPER evenimente! Iata cadoul nostru pentru copii: concursuri, manevrabilitate si distractie pe 27 mai, 1 iunie si 3 iunie 2017. Cine se mai inscrie? 

Sambata, 27 mai, Concurs caritabil de biciclete  - Zambesti, daruiesti, organizat de proBikeAddiction in colaborare cu Salvati Copiii. Dam startul la ora 11, avem 5 grupe de varsta, iar taxa de participare este sub forma unei donatii minime de 25 de lei, pentru copiii din evidentele asociatiei partenere. Toti participantii vor primii premii. Inscrierea este obligatorie. Detalii si inscrieri AICI.

ProBikeAddiction Salvati Copiii Iasi

Joi, 1 iunie, traseu de manevrabilitate si jocuri biciclistice, in parcarea Decathlon, intre orele 18 si 21. Participarea este gratuita. Premii surpriza.  Inscrierea este obligatorie.  Detalii si inscrieri AICI. Eveniment organizat de ProBikeAddiction in colaborare cu Decathlon Iasi.

probikeaddictipon super-aventura pe biciclete iasi

Sambata, 3 iunie, te invitam cu bicicleta la SOTRON. Ne gasesti cu un traseu de manevrabilitate si jocuri biciclistice. Ne gasesti pe strada Pogor intre orele 12 si 14! Participarea este gratuita. Afla detalii si participa!

probikeaddiction sotron

Va asteptam cu drag sa ne petrecem copilaria pe biciclete! 

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w