CICLOTURISM PROBIKEADDICTION CALIMANI


Au trecut deja 3 ani de cand ne-am intalnit prima data la Sotron. Anul acesta revenim cu multa bucurie. Vino cu bicicleta la Sotron si timp de 2 ore ne gasesti pe Strada Vasile Pogor cu un circuit de manevrabilitate si jocuri biciclistice, sambata 3 iunie intre orele 12 si 14.

probikeaddiction sotron

Abia asteptam sa povestim! Si despre cicloturism si despre cursuri de invatat mersul pe bicicleta sau Academia Velo. E importanta educatia probiciclistica inca din copilarie. De aceea suntem pregatiti de joaca!

"Şotron. Târg de cărţi, jocuri şi distracţii" este un eveniment organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași adresat publicului tânăr și foarte tânăr. Activitatile sunt desfasurate într-o atmosferă relaxată și plină de surprize, într-un spațiu central, ușor accesibil. Primele trei ediții au antrenat peste 8.000 de participanți.
Ediția a IV-a se desfasoara in perioada 2-4 iunie 2017, în grădina Casei Pogor și pe strada „Vasile Pogor”. Cu ProBikeAddiction va intalniti sambata, 3 iunie intre orele 12 si 14 pe strada Vasile Pogor. Nu uitati sa veniti cu bicicletele!

Vezi cum a fost la Sotron in anii trecuti, AICI.

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w