CICLOTURISM PROBIKEADDICTION CALIMANI


Siguranta si manevrabilitate, veselie si prietenie, circuit de indemanare, copii voiosi, premii si medalii. E greu sa povestim doar in cateva cuvinte cum a fost evenimentul de astazi, la care au participat peste 70 de copii. Aventuri pe bicicleta a fost evenimentul organizat pe 26 martie 2017 in parteneriat cu Decathlon Iasi prin care am dat start sezonului de ciclism. 

probikeaddiction iasi cursuri copii biciclete

Aventurile pe bicicleta s-au desfasurat pe doua module, mai intai cel teoretic si apoi cel practic pentru fiecare dintre cele doua grupe de varsta: 5-7 ani si 8-12 ani.

probikeaddiction iasi cursuri copii biciclete1

Ne-am simtit minunat alaturi de cei mici, chiar daca unii nu stiau inca sa pedaleze si ii asteptam cu drag la cursurile noastre de invatat mersul pe bicicleta.

Multumim Decathlon Iasi pentru invitatie si tuturor copiilor si parintilor pentru participare. Ne pare rau ca nu am reusit sa facem activitatea afara, dar am incercat sa folosim cat mai bine spatiul salii de sport, pentru distractie garantata :)

probikeaddiction iasi cursuri copii biciclete2

De asemenea, multumim echipei noastre si mai ales tinerilor voluntari Stefan, Vlad si Teo. Ne bucuram ca ne sunteti alaturi. La cat mai multe noi aventuri - fie cursuri de invatat mersul pe bicicleta sau ture de cicloturism!

Albumul foto complet cu cele 185 de fotografii realizate in timpul activitatii noastre poate fi gasit AICI.

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w