probikeaddiction tabara mtbfun neagra sarului 2019


2016 este al treilea an in care incepem cursurile de invatat mersul pe bicicleta in parteneriat cu Magazinul Decathlon. Pana acum peste 1200 de persoane, adulti si copii au invatat in cadrul cursurilor noastre sa pedaleze. Cu multi dintre ei ne intalnim acum la ture si in plimbarile din oras. Nu mai trebuie sa spunem ca intodeauna astfel de intalniri ne bucura nespus.

In sezonul rece, cursurile au loc in fiecare JOI in cate doua grupe, de la 18 si 19.30 in sala de sport a Magazinului Decathlon Iasi. 

Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.22.00.61 - telefon la care iti va raspunde Ioana sau scriindu-ne un mesaj privat pe pagina noastra de facebook.

Costul unui curs este de 30 de lei. 

cursuri

Nu este nevoie sa veniti cu bicicleta proprie. Punem la dispozitie prin intermediul partenerilor nostri (Magazinul Decathlon) biciclete potrivite in functie de inaltimea si greutatea fiecarui cursant. 

Echipa ProBikeAddiction va sta la dispozitie cu sfaturi si raspuns la toate intrebarile sau curiozitatile pe care le aveti. De asemenea, oferim consiliere in alegerea bicicletei potrivite, in caz ca doriti sa va achizitionati una.

Fotografiile vor fi dovada experientei voastre - o amintire placuta de care suntem convinsi ca va veti aduce aminte cu drag. Gasiti albume foto de la fiecare curs din ultimii doi ani pe pagina de facebook a ProBikeAddiction

Mereu primim intrebarea in cate sedinte putem invata sa mergem pe bicicleta - aici depinde de fiecare persoana in parte, insa multi dintre cursantii nostri se tineau pe doua roti singuri dupa prima sedinta. Este insa necesar exercitiul pentru a capata siguranta si manevrabilitate, de aceea, din experienta, recomandam cel putin 3 sedinte.

Nimic nu va opreste ca pana cand vine primavara sa fiti pregatiti si sa stiti sa mergeti pe bicicleta. Motivatii ar fi, mai ales ca varsta nu conteaza.

Vino sa inveti sa mergi pe bicicleta!

  • Fie ca iti doresti sa te plimbi pe bicicleta pentru recreere sau relaxare
  • Sau poate doresti sa te deplasezi mai usor dintr-un loc in altul, altfel decat cu masina
  • Poate vrei sa iti depasesti limitele, sa iti satisfaci o curiozitate sau sa iti indeplinesti un vis.

PS. Toti cursantii beneficiaza de reduceri pentru turele de cicloturism organizate de ProBikeAddiction.

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w