Proiectele ProBikeAddiction

ProBikeAddiction promoveaza mersul pe bicicleta prin ture ghidate de cicloturism, organizate tematic sau customizate in functie de preferintele grupului. In cadrul proiectului "Cicloturismul ca solutie", castigator al Programului National Idei din Tara lui Andrei am realizat un ghid online de trasee cicloturistice ce poate fi descarcat gratuit. ProBikeAddiction organizeaza cursuri saptamanale de invatat mersul pe bicicleta si ofera consultanta si service biciclete. Siguranta biciclistului e importanta. Citeste ghidul practic pentru siguranta biciclistului si participa la cursurile de mecanica de supravietuire!

Reguli de circulatie pentru ciclisti

Incurajam mersul pe bicicleta atat ca modalitate recreationala de petrecere a timpului, cat si ca o componenta importanta a mobilitatii urbane. Fiti vizibili in trafic, purtati casca si respectati regulile de circulatie. Pentru o reimprospatare a memoriei, am extras cateva dintre cele mai importante idei din Regulamentul de Aplicare a Codului Rutier. Tinand cont ca in ultima perioada apar din ce in ce mai multe incidente intre ciclisti si soferi, este important sa promovam un comportament civilizat in trafic. Citeste mai multe despre cum poti sa fii in siguranta in trafic.  Vezi articolul aici.


"Tricouri Albe si Biciclete" la "Ziua fara Masina", organizata de Clubul IasiBike se afla in acest an la cea de-a treia editie. Va invitam sa renuntati pentru o zi la masina personala si sa va alaturati unei plimbari placute prin oras, pe bicicleta, duminica, 22 septembrie. Evenimentul face parte din "Saptamana Europeana a Mobilitatii", ce se deruleaza in acest an sub sloganul "Aer curat - e randul tau". Afla cum poti intra in posesia voucherelor de reducere pentru operatiuni de service in cadrul buticului ProBikeAddiction!

Ziua fara masini ProBikeAddiction IasiIntalnirea pentru tura speciala "Ziua fara Masina" va avea loc la Palatul Culturii, incepand cu ora 16, urmand ca apoi sa ne deplasam pe traseul: Palatul Culturii – P. Ros – P. de Piatra – bd. N. Iorga – str. Primaverii – bd. D. Mangeron – str. Palas – str. Sf. Lazar – str. A. Panu – bd. Independentei – Piata M. Eminescu – Piata Unirii – bd. Stefan cel Mare – Teatrul Naţional.

ProBikeAddiction sustine aceasta initiativa si ofera prin tragere la sorti 3 vouchere de 50% reducere pentru orice operatiune de service . Voucherele vor fi valabile pana pe 1 noiembrie. Va asteptam la sediul buticului de service ProBikeAddiction aflat la baza podului spre Nicolina (apasati link-ul pentru a consulta harta). Organizatorii anunta si alte premii care vor fi atribuite prin extragere, astfel incat bucuria de parcurgere a traseului pana la final sa fie cat mai mare.

Speram ca vremea va tine cu noi. Ne vedem acolo!


 

coperta ghid fata pt site